Wordt het nou een jongen of een meisje?

Ouders willen natuurlijk echt wel weten of ze nou een zoon of dochter krijgen. De echo biedt natuurlijk de uitkomst. Alleen ze proberen het ook vaak van te voren te raden. Dit zijn de bekendste methodes om het geslacht van je baby te voorspellen.

Voorspellen van het geslacht van de baby

Door je buik kan je op verschillende manieren het geslacht van je baby voorspellen. Krijg je een ronde buik dan zeggen ze dat je een meisje krijgt. Heb je een puntige buik dan zeggen ze dat je een jongen krijgt. Ook als je buik in de eerste maanden heel snel groeit dan is het jongen. Duurt het lang voo rje iets ziet dan wordt het een meisje. Als je last krijgt van je navel dan krijg je een dochter, heb je geen last dan krijg je een jongen.

Uiterlijk

Als je naar een feest moet en je geeft niets om je uiterlijk en stapt gelijk met je joggingbroek de deur uit dan krijg je een meisje. Er wordt namelijk gezegd dat je tijdelijke schoonheid gestolen wordt door je kleine meid. Ben je nog uren bezig om jezelf klaar te maken voor het feest dan krijg je een jongen.

Haar

Ook je hoofdhaar kan dunner en vlassiger zijn tijden de zwangerschap van een meisje. Terwijl voller en glanzer een zoontje betekend.

Huid Als je acne hebt kan dat ook het geslacht van je baby voorspellen. Dus heb je wat acne op je gezicht of pukkels op je bovenlichaam dan krijg je een meisje. Bij een jongen heb je een gave huid. Alleen bij een jongen krijg je moedervlekken op je buik en bij het meisje niet.

Benen, billen en borsten

Worden jouw billen al dikker dan heb je een grotere kans op dat je een meisje krijgt. Als vooral je benen en buik dikker worden dan is de kans groter dat je een jonge krijgt. Als je linkerborst groter wordt dan je rechter borst dan heb je kan op een meisje.

Gezondheid

Het is misschien een beetje raar maar als je een zwangerschap hebt zonder al te veel symptomen dan heb je ene grotere kans op een jongen. Heb je wel last van ochtend misselijkheid is een van de duidelijke voorspellers dat je een meisje krijgt.

Slaaphouding

Als jij het gevoel dat je de hele dag door wel kan gaan slapen dan krijg je een meisje. Als je een jongen verwacht dan ben je energieker dan normaal. Op je linkerkant slapen is ene jongen en de rechterkant is een meisje.

Handen en voeten

Heb je snel last van koude voeten en heb je snel ruwe handen dan krijg je een jongen. Gewoon normale warme voeten en zachte handen dan krijg je een meisje.

Eten

Het gekke is dat zelfs het eetgedrag invloed kan hebben op de bepaling van het geslacht. Als je een jongen wilt moet je veel zout, vlees en koolhydraten eten, Heb je dan toch liever een meisje dan moet je zo min mogelijk zout eten. Dus veel zoet!

Chineese Geslachtskalender

CHINESE GESLACHTSKALENDER

De Chinese conceptie-kalender (ook wel Chinese maankalender genoemd) is een van de bekendste hulpmiddeltjes om het geslacht van je baby te voorspellen. Je moet dan eerst bepalen in welke maand de conceptie en bevruchting plaats heeft gevonden. Vervolgens match je dat punt met je leeftijd en zie je of je een jongen (blauw natuurlijk) of een meisje (roze) zal krijgen.

NUB-THEORIE

Kan je niet tot de 20-weken echo wachten? Met deze theorie kan je bij een 12-weken echo al het geslacht van je baby zien. Vanaf ongeveer 11 weken gaan jongens en meisjes zich anders ontwikkelen. Beiden hebben nog een nub, een uitsteeksel tussen de benen, maar de stand van de nub verschilt. Bij jongens staat de nub in een hoek van 30 graden omhoog, bij een meisje is de nub bijna gelijk aan de ruggengraat. Vanaf 12 weken kan je het ongeveer met 75% zeker weten, met 13 weken bijna 95% (zeggen ze).

Heb jij een van deze manieren gebruikt om het geslacht van je baby te voorspellen? Had je het goed?

Post Author: Elizabeth

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *