Kiezen jullie voor kraamvisite of een babyborrel?

De zwangerschap is in volle gang. De weken vliegen voorbij, dan wordt het tijd om na te gaan denken over de geboortekaartjes, en hoe jullie jullie vrienden en familie willen laten kennis maken met jullie pasgeboren kindje. Nabije familie en wellicht vrienden zullen waarschijnlijk al een bezoek brengen in het ziekenhuis, wanneer dit gewenst is door de kersverse ouders. Maar het grotere gezelschap moet vaak iets langer wachten om de baby te ontmoeten. Het is begrijpelijk als je bij de gedachte aan al die kraamvisite naast je bed vlak naar de geboorte geen vreugdesprongetje maakt. Niet alleen voor het kindje was het een heftige ervaring maar ook voor de moeder (en vader). Logisch dus ook als jullie de introductie voor iedereen even uit willen stellen.

We zien het steeds vaker; een babyborrel voor vrienden en familie die tegelijk, een aantal weken na de geboorte, het kindje komen bekijken. Dit geeft de ouders iets meer tijd om bij te komen en aan de nieuwe gezinssituatie te wennen. Daarbij kan het kleintje ook een beetje aansterken. Door deze nieuwe ontwikkeling verandert ook de vraag. Beschuit met muisjes zal nooit helemaal verdwijnen, maar men is daarnaast ook meer opzoek naar giveaways voor de kraamvisite of babyborrelgasten. De geboortesuikers traditie maar dan in een modern jasje. Ook voor een andere opkomende traditie, de babyshower, wordt vaak gezocht naar geboortebedankjes, geboortesuikers, en andere lekkernijen voor in de goodiebag of op een sweettable.

Zijn jullie nu opzoek naar leuke geschenkjes met betrekking tot de geboorte van jullie kindje? Neem dan eens een kijkje op Bedankjes.nu van LocoMix. Daar vind je allerlei geboortebedankjes voor de kraamvisite, babyborrel- en babyshower gasten. Leuke groene bedankjes gevuld met bloemzaadjes die een mooie metafoor maken naar de groei van jullie kindje. Of een zoete verassing die meer in lijn is met de geboortesuikers traditie. Denk daarvoor aan snoeppotjes gevuld met roze of blauwe Jellybeans en een persoonlijke sticker op de voorzijde. Want dat is wat de geboortebedankjes van LocoMix zo leuk maakt: de personalisatie mogelijkheden.

Post Author: Elizabeth

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *