Baby op komst? Bereid je goed voor!

Een kindje op komst? Geweldig! Gefeliciteerd! Je kunt nu 9 maanden genieten van je zwangerschap en je hebt dus nog even de tijd om je er op voor te bereiden. Er komt natuurlijk heel wat bij kijken, zo moeten er bijvoorbeeld een heleboel spullen aangeschaft worden.

Een aankleedkussen is een van de dingen die je absoluut nodig hebt. Op een aankleedkussen kun je je kindje verschonen en aankleden. De kussens zijn gemaakt van een zacht materiaal met daarover een hoes wat is gemaakt van stevig tafelzeil. Het gaat daarbij om tafelzeilen met vrolijke kleurtjes en leuke prints. Het zijn stevige tafelzeilen die niet snel zullen scheuren, het is namelijk Mexicaans tafelzeil en dat is erg stevig. Ook is het aankleedkussen met de stevige hoes gemakkelijk af te nemen met een vochtige doek. Heb je iets geknoeid op het kussen? Geen probleem, doekje erover en het is weer schoon! Dit is erg belangrijk want je wilt natuurlijk wel dat je kindje verzorgd wordt op een schoon kussen. 

Aankleedkussens voor jongens en voor meisjes
De aankleedkussens zijn in vele kleuren en patronen verkrijgbaar, we hebben stoere blauwe aankleedkussens voor jongens en vrolijke roze aankleedkussens voor meisjes. Wil jij geen roze of blauw kussen? We hebben ook leuke witte aankleedkussens met vlindertjes en/of bloemetjes maar ook vrolijke oranje of rode kussens. Er is volop keus!

De aankleedkussens zijn gemiddeld zo’n 46×70 cm groot en bieden daarom voldoende ruimte om je baby comfortabel op te verschonen. Er zit een vorm in het kussen met opstaande randen waardoor je kindje niet zo gemakkelijk kan draaien en dus ook niet snel van het kussen af kan rollen. Dit is niet alleen goed voor de veiligheid, het is ook fijn dat je kindje niet zo makkelijk kan draaien wanneer je je baby aan het verschonen bent.

Post Author: Elizabeth

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *