Pampers Baby Dry Pants aanbiedingen

Pampers Baby Dry Pants zijn luierbroekjes die je kindje tot wel 12 uur lang droog houden. De huidige Baby Dry Pants aanbiedingen vind je hier. Luierbroekjes bieden uitkomst voor actieve kindjes en zijn gemakkelijker te verwisselen dan gewone luiers. De eigenschappen van Baby Dry Pants zijn hetzelfde als van de Baby Dry luiers. Urine en ontlasting wordt direct afgevoerd naar het binnenste deel om te voorkomen dat je kindje last heeft van het vocht en om te voorkomen dat de luier gaat lekken. Met Pampers Baby Dry Pants komen je kindje en jij rustig en droog de hele nacht door. 

Lang droog en gemakkelijk verschonen

In de Baby Dry Pants zitten microparels, evenals bij de normale luiers. Deze parels kunnen vocht opnemen tot dertig keer hun eigen gewicht en houden op deze manier de luier en je baby droog. De buitenste laag van de luierbroekjes zijn ondoordringbaar en zodoende blijven ook kleertjes en het bed droog. De broekjes zijn vooral geschikt voor actievere en oudere kindjes en zijn daarom verkrijgbaar vanaf maat 3 tot en met 6. Met de Baby Dry Pants in plaats van een normale luier, kun je je kindje direct leren staan. Dat is namelijk nog gemakkelijker tijdens het wisselen van het luierbroekje. 

Gemak voor jou en je kindje

De Baby Dry Pants helpen ook met het zindelijk maken van je kindje, omdat zij zelf ook in staat zijn hun luierbroekje naar beneden te doen. Een luierbroekje biedt dus uitkomst voor jou en je kindje. Een nadeel is dat de Baby Dry Pants niet zo goed ventileren door het ondoordringbare buitenlaagje. Om huidirritatie te voorkomen, is het handig om de Baby Dry Pants af te wisselen met bijvoorbeeld Premium Protection Pants. Voor in de nacht is de Baby Dry Pants ideaal, maar het is beter om overdag een andere luier of luierbroekje te gebruiken. 

Lees meer op: https://www.pampersweekaanbiedingen.nl/ 

Post Author: Elizabeth