Hoe voelt een baby van 7-9 maanden?

Maand 7

In maand 7 was mijn buik echt flink aan het groeien en zat het ook behoorlijk in de weg. Bukken was heel erg lastig en lekker liggen ook. In deze maand ging ik ook naar zwangerschapsgym, om goed te leren omgaan met de veranderingen aan mijn lichaam.

Maand 8

Eindelijk was het aftellen begonnen. Ik kreeg in het begin van de maand verlof van het werk. Omdat de baby in deze flink aan het groeien was en in de baarmoeder minder ruimte was, voelde ik de baby minder vaak bewegen.

Maand 9

Ondanks mijn dikke buik kreeg de hele tijd de neiging om dingen in het huis te gaan doen. Uiteraard was maand 9 een spannende maand, want wanneer gaat het nou eindelijk gebeuren? Normaal gesproken beval je in week 40, bij mij was dat een week eerder. Gelukkig had ik ruim op tijd het ziekenhuiskoffertje ingepakt, en alle belangrijke nummers klaargezet..