Een babyfoto als aandenken

Als aandenken wilde ik graag een foto van Joshua in het groot, bijvoorbeeld op canvas.

Nou zat ik eerst nog te twijfelen of ik de foto zelf moest maken of dat ik het bij een professionele fotograaf zou laten doen. Na veel wikken en wegen heb ervoor gekozen om het toch zelf te doen. Op die manier kreeg ik ook een veel meer natuurlijke foto.

Het kostte uiteindelijk toch best wel veel tijd om een geschikte foto te maken. Elke keer als ik er goed voor wou gaan zitten, had Joshua er geen zin in. Het is wel gelukt om een mooie foto te schieten, toen Joshua in zijn wieg lag heb ik een mooie foto van hem kunnen maken waar hij heel schattig op staat.

Nadat we eindelijk een goede foto hebben gemaakt, zijn we op het internet gaan zoeken naar een bedrijfje die het kan afdrukken. We hebben na een dagje zoeken een leverancier gevonden die de foto op canvas kan laten bedrukken. Ook hebben we nog getwijfeld of een de foto op hout wilden laten afdrukken, maar we hebben toch voor canvas gekozen. We hebben er voor gekozen om de foto op zwart-wit te laten afdrukken, wat er heel mooi uit is komen te zien.

Post Author: Elizabeth

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *